Wel en Wee Verloskundigen

Spoed

Voor spoedgevallen kunt u ons bereiken op:
06 22 40 65 68

Afspraak maken?

Dit kan op maandag t/m donderdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur en maandag t/m woensdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur.
Tel. 0543-516100.

Aanmelden?

Bent u zwanger? Vul het aanmeldformulier in en wij bellen u voor het maken van een afspraak.

Aanmelden
Aanmelden

Zwangerschapsyoga Corinne Embsen Winterswijk

Zwangerschapsyoga Corinne Embsen Winterswijk/ Sportclub Wenters

Door zwangerschapsyoga kun je nog meer bewust omgaan met de zwangerschap en de baby in je buik. De yogaoefeningen en ademoefeningen helpen je om je lichaam soepel te houden en je gesteund te voelen tijdens de zwangerschap en de bevalling. Ontspannen is tijdens de hele periode van zwanger zijn, de bevalling en de kraamtijd erg belangrijk. Ontspanningsoefeningen en mindfulness geven je positieve energie. De lessen maken je bewust van je eigen kracht en intuïtie. Door een aangename mix van oefeningen en informatie is het volgen van de lessen op zichzelf al een prettige en leuke ervaring. Deelname is het meest praktish en gebruikelijk na de 15e week van de zwangerschap.

Voor meer informatie  en opgeven:
www.corinneembsen.nl
info@corinneembsen.nl
06-51576507

of via:
info@wentersfitness.nl
0543-513878

Lestijden bij Wenters zijn op woensdag van 18:45-19:45 uur. Kosten: 12 euro per les, cursusduur 12 weken.
Haitsma Mulierweg 22-24 te Winterswijk

Individuele zwangerschapsyoga en begeleiding

Een cursus zwangerschapsyoga is een goede manier om je prettig te voelen tijdens de zwangerschapen je goed voor te bereiden op de bevalling. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je geen groepsles kunt volgen bijvoorbeeld vanwege werk of jouw persoonlijke situatie. Dan is er de mogelijkheid om individuele lessen te volgen. Deze lessen zijn bedoeld voor iedereen die:

  • te laat is voor de groepslessen
  • onregelmatig werkt
  • angst heeft voor de bevalling vanwege eerdere ervaringen
  • om welke reden dan ook liever geen groepsles volgt
  • In de individuele lessen zwangerschapsyoga komt hetzelfde aan bod als in een groepsles.
  • Daarnaast is er veel ruimte en aandacht voor jouw persoonlijke situatie. De lessen volg je op locatie of thuis
Ook is er de mogelijkheid om een les samen met je partner te volgen. De lessen bestaan uit:
  • praktische oefeningen en tips voor tijdens de zwangerschap
  • ontspanningsoefeningen, mindfulness en ademoefeningen
  • praktische tips en oefeningen voor tijdens de bevalling
  • persoonlijke begeleiding

De lessen worden gegeven door Corinne Embsen, voor meer informatie neem gerust contact via 06-51576507 of via info@corinneembsen.nl of kijk op op de website; www.corinneembsen.nl

Nieuws

29-09-2020

Update Corona 29-09-2020

Het Coronavirus blijft ons allen helaas in zijn greep houden. Naar aanleiding van de persconferentie gisteravond willen wij jullie zwangeren graag attenderen op de volgende verzoeken:

-Bij verkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts graag eerst bellen naar de praktijk of de afspraak wel door kan gaan of dat deze op een later tijdstip gepland wordt. En laat je zsm testen.
-Indien er binnen het gezin mensen deze klachten hebben en evt. wachten op een testuitslag dan ook graag even met ons overleggen of de afspraak verzet dient te worden.
-Kom zoveel mogelijk alleen naar de controleafspraak indien mogelijk! Wij begrijpen dat je in sommige gevallen graag een tweede persoon mee wilt nemen. Dit kan je partner of je kind zijn of 1 andere begeleider. Als er bij bron- en contactonderzoek blijkt dat er een besmetting binnen onze praktijk is, verwachten we van je dat je zelf deze tweede persoon op de hoogte stelt.
-Als er in de wachtkamer al 6 personen aanwezig zijn verzoeken we je even buiten te wachten totdat er iemand weg is. Dit omdat we anders de 1,5 meter niet kunnen waarborgen.
-Bij binnenkomst op de praktijk graag even je handen ontsmetten bij de desinfectiezuil.
-Het kan zijn dat we tijdens sommige controles een mondmasker dragen. Dit is niet perse noodzakelijk bij alle controles maar wel als we veel binnen de 1,5 meter moeten werken of langduriger contact hebben met jullie.
-Tot nu toe kunnen we alle controles gelukkig nog door laten gaan, maar het kan zijn dat hier in de komende weken verandering in gaat komen. Dit is afhankelijk van of we Corona buiten onze praktijk kunnen houden.
-We merken dat er tijdens de kraamvisites soms veel bezoek is. We zullen dan vragen om even naar een andere ruimte te gaan om onze verschillende contacten zoveel mogelijk te beperken.

Wij realiseren ons dat we soms veel van jullie vragen en hopen ook dat we onze maatregelen ook snel weer terug kunnen draaien. We moeten het echt met ons allen doen.
#samensterktegencorona Lees meer »

14-01-2019

Waarneemster Anke ten Barge

Sinds 1 januari hebben wij een nieuwe waarneemster! Anke ten Barge uit Winterswijk zal bij ons in de praktijk waarnemen bij drukte, vakanties, ziekte etc. Je kunt haar tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling en/of de kraamvisites. Anke is tevens werkzaam in het SKB als klinisch verloskundige. Wij zijn blij dat Anke ons team komt versterken! Lees meer »

Meer nieuws »

Adresgegevens

Winterswijk
Balinkesstraat 4
7101 DL Winterswijk
Telefoon: 0543-516100
info@welenweeverloskundigen.nl

Groenlo
Vers Gras, fysiotherapiepraktijk
Tramstraat 8
7141 EG Groenlo
Telefoon: 0543-516100
info@welenweeverloskundigen.nl