Wel en Wee Verloskundigen

Spoed

Voor spoedgevallen kunt u ons bereiken op:
06 22 40 65 68

Afspraak maken?

Dit kan op maandag t/m donderdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur en maandag t/m woensdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur.
Tel. 0543-516100.

Aanmelden?

Bent u zwanger? Vul het aanmeldformulier in en wij bellen u voor het maken van een afspraak.

Aanmelden
Aanmelden

HypnoBirthing Achterhoek Aalten

HypnoBirthing is een zwangerschapscursus voor a.s. ouders. Het is geschikt voor iedereen die d.m.v. goede voorbereiding op geestelijk en lichamelijk niveau de baby in alle rust en harmonie wil kunnen baren. Baren: zonder dat je hoeft te denken aan pijn, omdat evt. angst voor pijn tijdens de geboorte overwonnen kan worden door de oefeningen die via deze cursus worden aangereikt.
HypnoBirthing is een NatuurMethode, die gebaseerd is op (zelf) hypnose. Ontspanningsoefeningen en theoretische informatie bieden de mogelijkheid om het geboorteproces positief te kunnen ervaren.

Tijdens de cursus wordt er positief over de zwangerschap en over de geboorte gesproken. Dit is belangrijk om ervoor te kunnen zorgen dat de baby geruststellende geluiden hoort en zich daardoor extra welkom kan voelen.

De cursusgroep bestaat uit maximaal 5 zwangeren met hun partner. Het tijdstip waarop er gestart kan worden met deze cursus bepaal jezelf, waarbij je je moet realiseren dat hoe langer je kunt oefenen des te meer profijt je zult hebben tijdens het geboorteproces/ bevalling.

De cursus bestaat uit 5 avonden van 2,5 uur en wordt gegeven in de Dijkstraat 28, 7121EV Aalten. De kosten zijn: €285,- d.i. inclusief een Engelstalig boek, geschreven door Marie Mongan, de grondlegger van HypnoBirthing, een ontspannings-CD, Nederlandstalig, behorend bij het boek, en hand outs. Bij aanmelding volgt een mail met alle informatie en betalingsvoorwaarden.

Désirée Meulman is gecertificeerd om de cursus HypnoBirthing te kunnen geven. Zij zal de cursus verzorgen.  

Voor meer informatie, data en aanmelden;
www.hypnobirthing-achterhoek.nl

Nieuws

09-05-2020

Update Corona 9 mei 2020

In de bijlage vindt u de laatste update mbt de versoepeling van de maatregelen tegen het corona virus.  Lees meer »

26-04-2020

UPDATE CORONA 26 april 2020

Onze beroepsgroep heeft besloten dat een aantal maatregelen rondom het corona protocol versoepeld mogen worden:

-de vroege echo/vitaliteitsecho mag op indicatie weer plaatsvinden
- geen telefoontjes meer voor de afspraken; en als er een fysieke controle gepland staat dan doen we de controle en het gesprek zoveel mogelijk op 1,5 meter afstand
- de controles bij 24 en 33 weken blijven telefonisch ipv op de praktijk, behalve als fysieke controle noodzakelijk is
-de intake zal nog zoveel mogelijk telefonisch zijn

De maatregel van het alleen komen zonder partner en kinderen blijft voorlopig in stand. Wij weten dat we veel van jullie vragen, maar we zullen moeten proberen samen de loop binnen de praktijk zo klein mogelijk te houden om de zorg te kunnen blijven garanderen.

Verder geldt natuurlijk nog steeds dat wanneer je zelf ziek bent, je contact met ons op moet nemen voordat je naar de praktijk toe komt.

De komende dagen zullen wij binnen de praktijk de aanpassingen doen die nodig zijn en kunnen jullie weer een mail verwachten!

Namens alle Wel en Wee collega's

zie bijlage voor laatste aanpassingen...

Lees meer »

01-04-2020

UPDATE CORONA

Lees meer »

Meer nieuws »

Adresgegevens

Winterswijk
Balinkesstraat 4
7101 DL Winterswijk
Telefoon: 0543-516100
info@welenweeverloskundigen.nl

Groenlo
Buitenschans 26
7141 EL Groenlo
Telefoon: 0543-516100
info@welenweeverloskundigen.nl