Wel en Wee Verloskundigen

Spoed

Voor spoedgevallen kunt u ons bereiken op:
06 22 40 65 68

Afspraak maken?

Dit kan op maandag t/m donderdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur en maandag t/m woensdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur.
Tel. 0543-516100.

Aanmelden?

Bent u zwanger? Vul het aanmeldformulier in en wij bellen u voor het maken van een afspraak.

Aanmelden
Aanmelden

Hypnobirthing Aalten

HypnoBirthing is een zwangerschapscursus voor a.s. ouders. Het is geschikt voor iedereen die d.m.v. goede voorbereiding op geestelijk en lichamelijk niveau de baby in alle rust en harmonie wil kunnen baren. Baren: zonder dat je hoeft te denken aan pijn, omdat evt. angst voor pijn tijdens de geboorte overwonnen kan worden door de oefeningen die via deze cursus worden aangereikt.
HypnoBirthing is een NatuurMethode, die gebaseerd is op (zelf) hypnose. Ontspanningsoefeningen en theoretische informatie bieden de mogelijkheid om het geboorteproces positief te kunnen ervaren.

Tijdens de cursus wordt er positief over de zwangerschap en over de geboorte gesproken. Dit is belangrijk om ervoor te kunnen zorgen dat de baby geruststellende geluiden hoort en zich daardoor extra welkom kan voelen.

De cursusgroep bestaat uit maximaal 5 zwangeren met hun partner. Het tijdstip waarop er gestart kan worden met deze cursus bepaal jezelf, waarbij je je moet realiseren dat hoe langer je kunt oefenen des te meer profijt je zult hebben tijdens het geboorteproces/ bevalling.

De cursus bestaat uit 5 wekelijkse avonden van 2,5 uur en wordt gegeven in de Dijkstraat 28, 7121EV Aalten. De kosten zijn : €280,- d.i. inclusief een Engelstalig boek, geschreven door Marie Mongan, de grondlegger van HypnoBirthing, een ontspannings- CD,Nederlandstalig, behorend bij het boek, en hand outs. Bij aanmelding volgt een mail met alle informatie en betalingsvoorwaarden.

Désirée Meulman is gecertificeerd om de cursus HypnoBirthing te kunnen geven. Zij zal de cursus verzorgen.  

Voor meer informatie, data en aanmelden;
www.hypnobirthing-achterhoek.nl

Nieuws

14-01-2019

Waarneemster Anke ten Barge

Sinds 1 januari hebben wij een nieuwe waarneemster! Anke ten Barge uit Winterswijk zal bij ons in de praktijk waarnemen bij drukte, vakanties, ziekte etc. Je kunt haar tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling en/of de kraamvisites. Anke is tevens werkzaam in het SKB als klinisch verloskundige. Wij zijn blij dat Anke ons team komt versterken! Lees meer »

25-05-2018

Privacyreglement van onze praktijk

Lees meer »

20-03-2017

Nieuwe test voor prenatale screening vanaf 1 april 2017: de NIPT

Vanaf 1 april 2017 is er een nieuwe prenatale screeningstest beschikbaar: de NIPT.
Hieronder vindt u meer informatie over deze vorm van prenatale screening. 

Wat is NIPT?

De NIPT (de afkorting staat voor Niet Invasieve Prenatale Test) is een nieuwe test, waarbij bloed van de zwangere wordt afgenomen en onderzocht in een laboratorium. In het bloed van de moeder is ook DNA (erfelijk materiaal) van het kind aanwezig.  Dit DNA is afkomstig van de placenta (moederkoek). Met de NIPT kan dit DNA van het kind worden onderzocht op trisomie 21 (downsyndroom), trisomie 18 (edwardssyndroom) en trisomie 13 (patausyndroom). Het laboratorium onderzoekt dan of er teveel DNA van de chromosomen 21, 18 en 13 aanwezig is. Te veel DNA van deze chromosomen is een sterke aanwijzing voor trisomie 21, 18 of 13 bij het ongeboren kind.

Lees meer »

Meer nieuws »

Adresgegevens

Winterswijk
Balinkesstraat 4
7101 DL Winterswijk
Telefoon: 0543-516100
info@welenweeverloskundigen.nl

Groenlo
Buitenschans 26
7141 EL Groenlo
Telefoon: 0543-516100
info@welenweeverloskundigen.nl