Wel en Wee Verloskundigen

Spoed

Voor spoedgevallen kunt u ons bereiken op:
06 22 40 65 68

Afspraak maken?

Dit kan op maandag t/m donderdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur en maandag t/m woensdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur.
Tel. 0543-516100.

Aanmelden?

Bent u zwanger? Vul het aanmeldformulier in en wij bellen u voor het maken van een afspraak.

Aanmelden
HomeOnze praktijk › Wie zijn wij?
Aanmelden

Onze praktijk

Linda Winkelhorst

In juli 1999 ben ik afgestudeerd als verloskundige in Kerkrade.
Dat betekent dat ik al weer heel wat jaren in het vak zit! En nog steeds met heel veel plezier. Ik ben meteen begonnen bij Wel & Wee, eerst als waarneemster en daarna als lid van de maatschap. Heb als extra specialisatie de echoscopie-opleiding gevolgd.  Ben getrouwd met Jochem en we zijn de trotse ouders van twee kinderen: een zoon Sem (2004) en een dochter Lot (2006)! In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te paardrijden. Ik hoop je graag een keer te ontmoeten in de praktijk!  
Nelleke Aipassa

Na mijn afstuderen in juli 2004  (Rotterdam) heb ik waargenomen in Aalten. Al snel werd ik gevraagd om ook bij Wel & Wee in Winterswijk en Groenlo waar te nemen. Dat beviel van beide kanten zo goed dat ik in 2005 toe ben getreden tot de maatschap. Samen met mijn man John heb ik 4 kinderen; 2 jongens en 2 meiden; Thirza (2001), Ruben (2003), Boaz (2008) en Eden (2011). Ik doe mijn werk als verloskundige met veel plezier en toewijding. Welkom en tot ziens op onze praktijk! 

Esther Gerritsen

Ik ben de jongste van ons team! In 2010 ben ik afgestudeerd als verloskundige in Maastricht. Tijdens mijn studie heb ik vanaf mijn eerste jaar regelmatig stage gelopen bij Wel & Wee en ben sindsdien altijd ‘blijven plakken’. In de zomervakanties verving ik Rodien, onze assistente, en na mijn afstuderen ben ik hier direct begonnen met werken als waarneemster. Een jaar later werd ik lid van de maatschap. In oktober 2012 heb ik de opleiding tot echoscopiste afgerond. In september 2017 is onze dochter Bowie geboren. 

Nienke Meijnen

Mijn naam is Nienke Meijnen en sinds 2011 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Na mijn opleiding in Groningen ben ik gaan werken in Dedemsvaart.
In 2017 ben ik vanuit Dedemsvaart verhuisd naar Winterswijk om het team bij Wel en Wee te versterken. Samen met mijn man Raymond en twee zoons Teun (2015) en Cas (2016) woon ik met erg veel plezier in deze regio.
Jullie zien mij als verloskundige maar kunnen mij ook tegenkomen tijdens het maken van echo’s. Ik zie er naar uit jullie te mogen verwelkomen in onze praktijk!

 

Rodien Schutte & Paola te Plate

Rodien:

Hoi ik ben Rodien Schutte. Getrouwd met Nico en moeder van Ewoud, Romée & Jorren. Met veel plezier werk ik als praktijkassistente bij Wel & Wee. Naast mijn werk mag ik graag wandelen en muziek maken op de bas-klarinet. Sinds oktober 2013 ben ik ook werkzaam  als informatrice bij Moeders voor Moeders. Ik zie jullie graag in onze praktijk.

Paola:

Hoi, ik ben Paola. Sinds 1 juni werk ik bij Wel & Wee. Dit doe ik naast mijn functie als kraamverpleegkundige in het Slingeland ziekenhuis.  Verder ben ik partner van Patrick en moeder van Pim. Ik hou van lekker eten en sport graag. Je ziet me vooral op woensdag en donderdag. 

Nieuws

14-01-2019

Waarneemster Anke ten Barge

Sinds 1 januari hebben wij een nieuwe waarneemster! Anke ten Barge uit Winterswijk zal bij ons in de praktijk waarnemen bij drukte, vakanties, ziekte etc. Je kunt haar tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling en/of de kraamvisites. Anke is tevens werkzaam in het SKB als klinisch verloskundige. Wij zijn blij dat Anke ons team komt versterken! Lees meer »

25-05-2018

Privacyreglement van onze praktijk

Lees meer »

20-03-2017

Nieuwe test voor prenatale screening vanaf 1 april 2017: de NIPT

Vanaf 1 april 2017 is er een nieuwe prenatale screeningstest beschikbaar: de NIPT.
Hieronder vindt u meer informatie over deze vorm van prenatale screening. 

Wat is NIPT?

De NIPT (de afkorting staat voor Niet Invasieve Prenatale Test) is een nieuwe test, waarbij bloed van de zwangere wordt afgenomen en onderzocht in een laboratorium. In het bloed van de moeder is ook DNA (erfelijk materiaal) van het kind aanwezig.  Dit DNA is afkomstig van de placenta (moederkoek). Met de NIPT kan dit DNA van het kind worden onderzocht op trisomie 21 (downsyndroom), trisomie 18 (edwardssyndroom) en trisomie 13 (patausyndroom). Het laboratorium onderzoekt dan of er teveel DNA van de chromosomen 21, 18 en 13 aanwezig is. Te veel DNA van deze chromosomen is een sterke aanwijzing voor trisomie 21, 18 of 13 bij het ongeboren kind.

Lees meer »

Meer nieuws »

Adresgegevens

Winterswijk
Balinkesstraat 4
7101 DL Winterswijk
Telefoon: 0543-516100
info@welenweeverloskundigen.nl

Groenlo
Buitenschans 26
7141 EL Groenlo
Telefoon: 0543-516100
info@welenweeverloskundigen.nl