Wel en Wee Verloskundigen

Spoed

Voor spoedgevallen kunt u ons bereiken op:
06 22 40 65 68

Afspraak maken?

Dit kan op maandag t/m donderdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur en maandag t/m woensdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur.
Tel. 0543-516100.

Aanmelden?

Bent u zwanger? Vul het aanmeldformulier in en wij bellen u voor het maken van een afspraak.

Aanmelden
HomeOnze praktijk › Wie zijn wij?
Aanmelden

Onze praktijk

Linda Winkelhorst

In juli 1999 ben ik afgestudeerd als verloskundige in Kerkrade.
Dat betekent dat ik al weer heel wat jaren in het vak zit! En nog steeds met heel veel plezier. Ik ben meteen begonnen bij Wel & Wee, eerst als waarneemster en daarna als lid van de maatschap. Heb als extra specialisatie de echoscopie-opleiding gevolgd. Ben getrouwd met Jochem en we zijn de trotse ouders van twee kinderen: een zoon Sem (2004) en een dochter Lot (2006)! In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te paardrijden. Ik hoop je graag een keer te ontmoeten in de praktijk!

BIG nummer: 99050299903 
Nelleke Aipassa

Na mijn afstuderen in juli 2004 (Rotterdam) heb ik waargenomen in Aalten. Al snel werd ik gevraagd om ook bij Wel & Wee in Winterswijk en Groenlo waar te nemen. Dat beviel van beide kanten zo goed dat ik in 2005 toe ben getreden tot de maatschap. Samen met mijn man John heb ik 4 kinderen; 2 jongens en 2 meiden; Thirza (2001), Ruben (2003), Boaz (2008) en Eden (2011). Ik doe mijn werk als verloskundige met veel plezier en toewijding. Welkom en tot ziens op onze praktijk! 

BIG nummer: 79062174703

Esther Gerritsen

Ik ben de jongste van ons team! In 2010 ben ik afgestudeerd als verloskundige in Maastricht. Tijdens mijn studie heb ik vanaf mijn eerste jaar regelmatig stage gelopen bij Wel & Wee en ben sindsdien altijd ‘blijven plakken’. In de zomervakanties verving ik Rodien, onze assistente, en na mijn afstuderen ben ik hier direct begonnen met werken als waarneemster. Een jaar later werd ik lid van de maatschap. In oktober 2012 heb ik de opleiding tot echoscopiste afgerond. In september 2017 is onze dochter Bowie geboren en in november 2019 onze dochter Mikki. 

BIG nummer: 49912968603

Nienke Meijnen

Sinds 2011 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Na mijn opleiding in Groningen ben ik gaan werken in Dedemsvaart.
In 2017 ben ik vanuit Dedemsvaart verhuisd naar Winterswijk om het team bij Wel en Wee te versterken. Samen met mijn man Raymond en twee zoons Teun (2015), Cas (2016) en dochter Suus (2019) woon ik met erg veel plezier in deze regio. 
Jullie zien mij als verloskundige, maar kunnen mij ook tegenkomen tijdens het maken van echo’s. Ik zie er naar uit jullie te mogen verwelkomen in onze praktijk!

BIG nummer: 19911312503

 

Rodien Schutte & Wendy Bijsterbosch

Rodien:

Hoi ik ben Rodien Schutte. Getrouwd met Nico en moeder van Ewoud, Romée & Jorren. Met veel plezier werk ik als praktijkassistente bij Wel & Wee. Naast mijn werk mag ik graag wandelen en muziek maken op de bas-klarinet. Ik zie jullie graag in onze praktijk.

Wendy:
Hoi, ik ben Wendy Bijsterbosch. Sinds 1 februari 2020 werk ik bij Wel & Wee als assistente. Je ziet me vooral op woensdag en donderdag. 

Nieuws

29-09-2020

Update Corona 29-09-2020

Het Coronavirus blijft ons allen helaas in zijn greep houden. Naar aanleiding van de persconferentie gisteravond willen wij jullie zwangeren graag attenderen op de volgende verzoeken:

-Bij verkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts graag eerst bellen naar de praktijk of de afspraak wel door kan gaan of dat deze op een later tijdstip gepland wordt. En laat je zsm testen.
-Indien er binnen het gezin mensen deze klachten hebben en evt. wachten op een testuitslag dan ook graag even met ons overleggen of de afspraak verzet dient te worden.
-Kom zoveel mogelijk alleen naar de controleafspraak indien mogelijk! Wij begrijpen dat je in sommige gevallen graag een tweede persoon mee wilt nemen. Dit kan je partner of je kind zijn of 1 andere begeleider. Als er bij bron- en contactonderzoek blijkt dat er een besmetting binnen onze praktijk is, verwachten we van je dat je zelf deze tweede persoon op de hoogte stelt.
-Als er in de wachtkamer al 6 personen aanwezig zijn verzoeken we je even buiten te wachten totdat er iemand weg is. Dit omdat we anders de 1,5 meter niet kunnen waarborgen.
-Bij binnenkomst op de praktijk graag even je handen ontsmetten bij de desinfectiezuil.
-Het kan zijn dat we tijdens sommige controles een mondmasker dragen. Dit is niet perse noodzakelijk bij alle controles maar wel als we veel binnen de 1,5 meter moeten werken of langduriger contact hebben met jullie.
-Tot nu toe kunnen we alle controles gelukkig nog door laten gaan, maar het kan zijn dat hier in de komende weken verandering in gaat komen. Dit is afhankelijk van of we Corona buiten onze praktijk kunnen houden.
-We merken dat er tijdens de kraamvisites soms veel bezoek is. We zullen dan vragen om even naar een andere ruimte te gaan om onze verschillende contacten zoveel mogelijk te beperken.

Wij realiseren ons dat we soms veel van jullie vragen en hopen ook dat we onze maatregelen ook snel weer terug kunnen draaien. We moeten het echt met ons allen doen.
#samensterktegencorona Lees meer »

14-01-2019

Waarneemster Anke ten Barge

Sinds 1 januari hebben wij een nieuwe waarneemster! Anke ten Barge uit Winterswijk zal bij ons in de praktijk waarnemen bij drukte, vakanties, ziekte etc. Je kunt haar tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling en/of de kraamvisites. Anke is tevens werkzaam in het SKB als klinisch verloskundige. Wij zijn blij dat Anke ons team komt versterken! Lees meer »

Meer nieuws »

Adresgegevens

Winterswijk
Balinkesstraat 4
7101 DL Winterswijk
Telefoon: 0543-516100
info@welenweeverloskundigen.nl

Groenlo
Vers Gras, fysiotherapiepraktijk
Tramstraat 8
7141 EG Groenlo
Telefoon: 0543-516100
info@welenweeverloskundigen.nl