Wel en Wee Verloskundigen

Spoed

Voor spoedgevallen kunt u ons bereiken op:
06 22 40 65 68

Afspraak maken?

Dit kan op maandag t/m donderdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur en maandag t/m woensdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur.
Tel. 0543-516100.

Aanmelden?

Bent u zwanger? Vul het aanmeldformulier in en wij bellen u voor het maken van een afspraak.

Aanmelden
HomeZwangerschap › Nog niet zwanger?
Aanmelden

Nog niet zwanger?

Preconceptiezorg/kinderwensspreekuur
Je kunt bij het Verloskundig Centrum EVA terecht als je nog niet zwanger bent en graag advies wilt over hoe je zo gezond mogelijk aan een zwangerschap kunt beginnen en hoe je zelf de gezondheid van jullie kind positief kunt beïnvloeden. Het is gebleken dat de periode voor de zwangerschap en de eerste maanden meer invloed hebben op de gezondheid dan lang is gedacht. 

Tijdens het ongeveer 1 uur durende consult zal de verloskundige vragen naar o.a. jouw (en je partners) gezondheid, de gezondheid van je familie, eventuele eerdere zwangerschappen, je leefstijl, voedingsgewoonten, beroep, medicijngebruik, sport, menstruatiecyclus. 

Je krijgt informatie en advies over: 
Leefstijl
Voeding 
Medicatiegebruik 
Sporten
Ouderschap 
Menstruele cyclus 
Erfelijkheid en aangeboren afwijkingen
Fertiliteit
Seksualiteit
Prenatale screening 
Verloskundig systeem in Nederland 

Tijdens dit consult kan blijken dat een verwijzing naar je huisarts of naar bijvoorbeeld een diëtiste of gynaecoloog nodig is. De verloskundige zal hiervoor zorgen. In principe vindt er geen vervolgconsult plaats. Je mag zonder verwijzing een afspraak maken op het kinderwensspreekuur. Je kunt ons bellen om een afspraak te maken: elke werkdag van 9.00u tot 12.00u op telefoonnummer: 0543-520820. Nadat je je hebt aangemeld voor een kinderwensconsult, ontvang je van ons een mail of brief met uitleg over de afspraak. In deze brief wordt je verzocht om www.strakszwangerworden.nl in te vullen en de uitkomst naar ons te mailen. Indien je geen beschikking hebt tot internet mag je het ook opsturen. Deze gegevens worden alvast bekeken door de verloskundige waarmee je een afspraak hebt zodat zij zo nodig aanvullende informatie kan opzoeken. 

De kosten voor dit consult bedragen €70,00.

Nieuws

14-01-2019

Waarneemster Anke ten Barge

Sinds 1 januari hebben wij een nieuwe waarneemster! Anke ten Barge uit Winterswijk zal bij ons in de praktijk waarnemen bij drukte, vakanties, ziekte etc. Je kunt haar tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling en/of de kraamvisites. Anke is tevens werkzaam in het SKB als klinisch verloskundige. Wij zijn blij dat Anke ons team komt versterken! Lees meer »

09-01-2019

Spullen kraampakket over

Heeft u spullen over van uw kraampakket, dan kunt u ze bij ons afgeven. Wij verzamelen het voor een project in Oekraïne. Op de dagen dat wij aanwezig zijn voor spreekuur kunt u het langsbrengen.
Alvast bedankt. Lees meer »

25-05-2018

Privacyreglement van onze praktijk

Lees meer »

Meer nieuws »

Adresgegevens

Winterswijk
Balinkesstraat 4
7101 DL Winterswijk
Telefoon: 0543-516100
info@welenweeverloskundigen.nl

Groenlo
Buitenschans 26
7141 EL Groenlo
Telefoon: 0543-516100
info@welenweeverloskundigen.nl