Wel en Wee Verloskundigen

Spoed

Voor spoedgevallen kunt u ons bereiken op:
06 22 40 65 68

Afspraak maken?

Dit kan op maandag t/m donderdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur en maandag t/m woensdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur.
Tel. 0543-516100.

Aanmelden?

Bent u zwanger? Vul het aanmeldformulier in en wij bellen u voor het maken van een afspraak.

Aanmelden
Aanmelden

ZW-Cursussen

Zwangerschapscursussen

Deze zijn er voor tijdens en na je zwangerschap. Het is aan te raden om een cursus te volgen die bij je past. Inlichtingen over de cursussen in de regio zijn te verkrijgen bij de verschillende organisaties zelf. Op deze pagina volgt een overzicht. Folders van de verschillende aanbieders vind je in de wachtkamer.

Fit for 2/ ZwangerFit

FIT FOR 2 WORDT OP DIT MOMENT IVM DE CORONACRISIS GEGEVEN VIA EEN LIVE STREAM! VOOR MEER INFO KUN JE MAILEN NAAR ONDERSTAANS EMAILADRES.

Wat is Fit for 2?
Fit for 2 komt voort vanuit de ZwangerFit. Veilig sporten binnen de zwangerschap zorgt voor een gezondere zwangerschap en een beter herstel na de bevalling. Fit for 2 is gericht op de zwangere en pas bevallen vrouw.

De lessen bestaan uit: conditietraining, krachttraining van de rompspieren, stabiliteitstraining, bekkenbodemtraining, adviezen, theorieles over bevalling en ademhalingsoefeningen.

Dit alles gebeurt onder begeleiding van een bekkenfysiotherapeut met aanvullende opleidingen voor het geven van zwangerschapsbegeleiding. Vanaf 2010 geeft bekkenfysiotherapeut Corine Hoijtink zwangerschapsbegeleiding door middel van sporten. Met goed weer zal de les buiten plaats vinden.

Fit for 2 is een preventieve cursus, dit betekent dat de oefeningen er voor zorgen dat de kans op het ontwikkelen van klachten kleiner wordt, wanneer er toch klachten ontstaan dan ben je op het goede adres voor tips en advies.

Deelname kan vanaf 12 weken zwangerschap tot 9 maanden na de bevalling. Vier tot zes weken na de bevalling kan er weer gestart worden met de Fit for 2.

TheorieNaast het sporten worden ook theorie gegeven. Deze theorie bestaat o.a. uit uitleg over de bevalling, ademhalingstechnieken, kraambedoefeningen en wat te doen bij klachten. De theorie wordt in overleg met de deelnemers op een avond of op een zaterdagochtend gegeven. Bij deze les is de partner ook welkom.

Wanneer: Donderdagavond van 19.30-20.30.

Kosten: 1 gratis proefles, daarna kan een abonnement worden afgesloten voor 10 keer voor €99. Dit kan verlengd voor €10 per les.

Kernwoorden Fit for 2: Kleine groepen, persoonlijke aandacht, ervaren docent, begeleiding door bekkenfysiotherapeut, binnen en buitne trainen en airco

Aanmelden kan via 0543-520070 of gasthuus.corine@kpnmail.nl 
Gasthuisstraat 64
7101 DW Winterswijk

 


Zwangerschapsyoga Mariebo Winterswijk

NU OOK IVM DE CORONACRISIS EEN ONLINE BEVALCURSUS VOOR 49,99 EURO.

http://www.mariebo.nl/online-bevallingstraining/


Zwangerschap Yoga leert je vanuit ontspanning, vertrouwen en focus grip te houden op de bevalling. D.m.v. ademhalingstechnieken, massages, houdingen en veel tips, krijg je inzicht in het baringsproces. Naast deze voorbereiding, bestaat de les uit oefeningen die het lichaam soepel houden tijdens de zwangerschap. De oefeningen zijn voornamelijk gericht op bekken, rug en schouders.

Wil jij leren om zo ontspannen mogelijk te bevallen? Hoe je om gaat met pijn? Vertrouwen krijgen in jezelf en weten wat je in welk stadium van de bevalling moet doen? Meld je dan aan op www.mariebo.nl

De meeste dames starten rond de 20e week van de zwangerschap. Geadviseerd wordt om op tijd aan te melden, omdat de groepen snel vol zitten.

Partner
De partner heeft een belangrijke rol tijdens de bevalling. Geadviseerd word om hem 3 keer mee te nemen tijdens een les, of 1 privéles te boeken. Tijdens deze les leert hij coaching vaardigheden en ademhalingstechnieken om zijn vrouw te ondersteunen tijdens de bevalling. Je kunt hierbij denken aan het ontspannen leren ademen, masseren, weeën opvangen en communicatievaardigheden om op het juiste moment de juiste beslissing te maken. ‘Mijn partner stond erbij en kon niks doen’ zul je bij deze cursus niet horen. Er wordt geleerd wát en hoeveel hij allemaal wel niet kan doen.

Lestijden
Maandag van 19.15- 20.45 uur
Zaterdag van 10.15-11.45 uur

 

Kosten
€17,50 euro per les of 50 euro per maand


Zwangerschapsyoga Corinne Embsen Winterswijk

Zwangerschapsyoga Corinne Embsen Winterswijk/Sportclub Wenters

Door zwangerschapsyoga kun je nog meer bewust omgaan met de zwangerschap en de baby in je buik. De yogaoefeningen en ademoefeningen helpen je om je lichaam soepel te houden en je gesteund te voelen tijdens de zwangerschap en de bevalling. Ontspannen is tijdens de hele periode van zwanger zijn, de bevalling en de kraamtijd erg belangrijk. Ontspanningsoefeningen en mindfulness geven je positieve energie.  De lessen maken je bewust van je eigen kracht en intuïtie. Door een aangename mix van oefeningen en informatie is het volgen van de lessen op zichzelf al een prettige en leuke ervaring. Deelname is het meest praktish en gebruikelijk na de 15e week van de zwangerschap.

Voor meer informatie  en opgeven:
www.corinneembsen.nl
info@corinneembsen.nl
06-51576507

of via:
info@wentersfitness.nl
0543-513878

Lestijden bij Wenters zijn op woensdag van 18:45-19:45 uur. Kosten: 12 euro per les, cursusduur 12 weken.
Haitsma Mulierweg 22-24 te Winterswijk

Individuele zwangerschapsyoga en begeleiding

Een cursus zwangerschapsyoga is een goede manier om je prettig te voelen tijdens de zwangerschapen je goed voor te bereiden op de bevalling. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je geen groepsles kunt volgen bijvoorbeeld vanwege werk of jouw persoonlijke situatie. Dan is er de mogelijkheid om individuele lessen te volgen. Deze lessen zijn bedoeld voor iedereen die:

 • te laat is voor de groepslessen
 • onregelmatig werkt
 • angst heeft voor de bevalling vanwege eerdere ervaringen
 • om welke reden dan ook liever geen groepsles volgt
 • In de individuele lessen zwangerschapsyoga komt hetzelfde aan bod als in een groepsles.
 • Daarnaast is er veel ruimte en aandacht voor jouw persoonlijke situatie. De lessen volg je op locatie of thuis
Ook is er de mogelijkheid om een les samen met je partner te volgen. De lessen bestaan uit:
 • praktische oefeningen en tips voor tijdens de zwangerschap
 • ontspanningsoefeningen, mindfulness en ademoefeningen
 • praktische tips en oefeningen voor tijdens de bevalling
 • persoonlijke begeleiding

De lessen worden gegeven door Corinne Embsen, voor meer informatie neem gerust contact via 06-51576507 of via info@corinneembsen.nl of kijk op op de website; www.corinneembsen.nl


Zwangerschapsyoga Dorothea Waalder Lichtenvoorde

Voor de moeder heeft deze cursus tot doel, het lichaam soepel en ontvankelijk te maken, zodat de baby de overgang van de baarmoeder naar de buitenwereld zo harmonisch mogelijk kan ervaren. Voor de partner is het doel om de actieve begeleider t.a.v. de ontspanning te worden tijdens de bevalling, als hij het verschil heeft leren zien tussen spanning en ontspanning.
Lees meer...

Yoga en zo Aalten

Zwangerschapsyoga bij Yoga en zo Aalten

Met de cursus ‘Mama en zo’ beleef je op een bewuste manier je zwangerschap. Je blijft op een veilige manier actief met je lichaam bezig en leert de signalen van je lichaam kennen. Zwangerschapsyoga helpt je op een goede manier voor te bereiden op de bevalling en je ontmoet er andere zwangere vrouwen. Onze zwangerschapsyoga bestaat uit doorlopende wekelijkse lessen. Iedereen kan instappen op ieder moment (vanaf 14 weken zwangerschap). Tijdens de lessen sta je stil bij jezelf, je doet houdingen om je lichaam fit te houden, je leert ademhalingstechnieken die te gebruiken zijn tijdens de bevalling en jeleert jezelf masseren. Er wordt veel herhaald. Een heerlijk uurtje voor jezelf en je baby. Genieten, ontspannen en loslaten. Wie wil er niet zo’n fijne voorbereiding op de bevalling? 
Er worden ook partnerlessen aangeboden, deze worden aanbevolen vanaf 34 weken zwangerschap. In deze partnerlessen worden de volgende onderwerpen besproken: fasen van de bevalling, omgaan met pijn, ideale omstandigheden bevalling enz. We gaan aan de slag met ademhalingstechnieken en massages die de partner aan de zwangere kan geven. De partners hebben een actieve rol: nu, maar ook straks tijdens de bevalling. Een partnerles duur ongeveer anderhalf uur. Dit kan per stel of met meerdere stellen tegelijk.

Voor meer info: www.yogaenzoaalten.nl / info@yogaenzoaalten.nl / 06 – 534 20 925

Zwangerschapsmassage bij Yoga en zo Aalten

Tijdens je zwangerschap verandert je lichaam continue. Je buik groeit natuurlijk, maar daarnaast kunnenallerlei kwaaltjes de kop op steken: spierpijn, gewrichtspijn, obstipatie enz. Daarnaast heb je veel omover na te denken en maak je je soms ook wel wat zorgen. Zwangerschapsmassage zorgt ervoor dat je lichaam helemaal tot rust komt en kan helpend zijn bij verschillende klachten. Onderzoek heeft uitgewezen dat zwangerschapsmassage een positief effect heeft op de nachtrust, rugpijn, stress en dat het zorgt voor minder complicaties tijdens de bevalling. Ook blijkt het percentage premature geboortes kleiner te zijn. Een massage verbetert de doorbloeding, waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor zowel moeder als kind.

Voor meer info: www.yogaenzoaalten.nl / info@yogaenzoaalten.nl / 06 – 534 20 925

Babymassage bij Yoga en zo Aalten

Regelmatig worden er cursussen babymassage aangeboden bij Yoga en zo Aalten. Door de massage maak je op een andere manier contact met de baby en leer je een baby nog beter begrijpen. Tijdens de massage communiceren je handen als het ware met de baby. Deze aanraking versterkt de onderlinge band en de liefde tussen (groot)ouder en kind. Er ontstaat een basis van vertrouwen en ontspanning die een goede voedingsbodem vormt voor de baby om mee op te groeien. Babymassage is daarom zeer waardevol voor zowel (groot)ouder als kind. Babymassage kan ook erg nuttig zijn voor baby’s met darmkrampjes, baby’s die overstrekken, onrustig zijn of veel huilen. Ook voor couveusekinderen en baby’s die door ziekte een tijd het contact met de ouder hebben gemist, is babymassage erg goed. Verder ondersteunt babymassage de ademhaling, ontwikkelt het de tastzin, stimuleert het de bloedsomloop en afweermechanisme tegen infecties. Baby’s huilen minder, slapen beter en zitten er meer groeihormonen in het bloed van baby’s die regelmatig gemasseerd worden. Maar …. babymassage is vooral genieten!

Voor meer info: www.yogaenzoaalten.nl / info@yogaenzoaalten.nl / 06 – 534 20 925

 


Zwangerschapsyoga Eibergen

Zwangerschapsyoga bij evaYoga (Eibergen)

Zwangerschapsyoga stelt de beleving van de zwangerschap centraal. Het uitgangspunt is daarbij dat de zwangerschap en bevalling natuurlijke processen zijn. Tijdens de lessen is er aandacht voor:
 • oefeningen en houdingen,
 • adem,
 • concentratie,
 • ontspanning en massage,
 • informatie over de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd.

De lessen hebben elke maand een eigen thema: ontspanning, concentratie of kracht. De adem loopt als rode draad door alle lessen heen.


Praktische informatie
 • Je kunt met zwangerschapsyoga beginnen als je minimaal 14 weken zwanger bent. Bij voorkeur begin je voor week 20.
 • Je kunt doorgaan met de lessen tot aan de bevalling.
 • Instromen kan in de eerste les van de maand.
 • Elke laatste les van de maand is een partnerles.
 • Veel (aanvullende) zorgverzekeringen vergoeden zwangerschapsyoga.
 • Na je zwangerschap is er nog een cursus Postpartum yoga.
06-1308227 / 0545-476929

Hartelijke groet,
Eva 

ZwangerFit Winterswijk

Een eigentijdse cursus voor vrouwen die zwanger of net bevallen zijn. Tijdens de lessen krijgt u training zodat de conditie behouden blijft waardoor klachten en fysieke ongemakken kunnen worden voorkomen.
Lees meer...

ZwangerVitaal Groenlo

ZwangerVitaal
Vanaf het tweede kwartaal van 2018 zijn we gestart met de lessen Zwanger Vitaal. Iedere maandagavond zijn de lessen in sportschool Groenlo van 20.00 tot 21.00 (feestdagen en vooraf vermelde dagen uitgesloten). Deelnemen mag vanaf 12 weken zwangerschap tot 16 weken na de bevalling.

Tijdens de lessen wordt gewerkt aan je fitheid voor de periode van je zwangerschap en herstel na de zwangerschap. Dit wordt gedaan doormiddel van conditie- en krachtoefeningen. Daarnaast komen ook verschillende grondoefeningen, spelvormen en oefeningen specifiek voor je bekkenbodem en ademhaling aan bod. De lessen zullen in de zomer periode ook gedeeltelijk buiten plaats vinden.

Deelname kan op basis van een 12-strippenkaart a 100 euro, via automatische incasso. Hierbij wordt de strippenkaart afgevinkt op basis van aanwezigheid tijdens een les. Als de strippenkaart volledig is verbruikt, is het mogelijk om deze te verlengen door 3/6/10 lessen bij te kopen.
Aanmelden kan via bekkenfysiotherapie@versgras.com of bezoek www.versgras.com


Zwanger en Fit Aalten

ZwangerFit
ZwangerFit is een sportieve zwangerschapscursus gericht op vrouwen die zwanger of net bevallen zijn. Er wordt extra aandacht geschonken aan het sporten in de zwangerschap en in de periode na de bevalling. Deelnemen kan al vanaf 12 weken en kan tot 9 maand na de bevalling. ZwangerFit is een preventieve cursus, dit betekent dat je door deelname de kans verkleint op klachten. Mochten er toch klachten ontstaan dan ben je op het goede adres, de lessen worden verzorgt door Mirjam Westervelt.

Naast het sporten worden ook theorielessen gegeven. Deze theorielessen bestaan o.a. uit uitleg over de bevalling, ademhalingstechnieken, kraambedoefeningen en wat te doen bij klachten. Bij één van deze lessen is de partner ook welkom.

ZwangerFit wordt gegeven op maandagavond van 19.30-20.30

Fysiotherapie de Hofstraat
Hofstraat 26
7121 DM Aalten
info@fysiodehofstraat.nl
0543-551005
http://www.fysiodehofstraat.nl/beweeg-en-sportgroepen/zwangerfit/


HypnoBirthing Achterhoek Aalten

HypnoBirthing is een zwangerschapscursus voor a.s. ouders. Het is geschikt voor iedereen die d.m.v. goede voorbereiding op geestelijk en lichamelijk niveau de baby in alle rust en harmonie wil kunnen baren. Baren: zonder dat je hoeft te denken aan pijn, omdat evt. angst voor pijn tijdens de geboorte overwonnen kan worden door de oefeningen die via deze cursus worden aangereikt.
Lees meer...

Zwangerschapsbegeleiding Lichtenvoorde

 Zwangerschapsbegeleiding Lichtenvoorde

 Met een speciale training of cursus bij Centrum in Beweging blijf je fit tijdens en na je zwangerschap en leer je alles over babymassage.

 Sporten tijdens het begin van je zwangerschap
Actieve sporters die zwanger zijn, kunnen voorafgaande aan de cursus Zwanger in Beweging, verantwoord blijven sporten . Dat kan vanaf 14 weken van je zwangerschap. Onder deskundige begeleiding werken we dan toe in jouw eigen tempo naar de cursus Zwanger in Beweging.

 Cursus Zwanger in Beweging
Gezellige, leuke en afwisselende cursus van 10 lesuren met maximaal 10 dames. We geven informatie over een goede, bewuste voorbereiding op zwangerschap en bevalling.  Daarnaast praktische tips en adviezen voor het aanpassen van je dagelijkse activiteiten. Ook doen we bewegingsoefeningen om fit te blijven tijdens je zwangerschap.

 Geef je op vóór 16 weken zwangerschap
Geef je op vóór de  16e week van je zwangerschap. We starten wanneer je tussen de 22 en 28 weken zwanger bent. Mocht je door omstandigheden te laat zijn met opgeven, neem dan toch even contact met ons op.

  Fit na de bevalling
Volg de speciale training voor na de bevalling waarin we werken aan herstel van je spieren rondom het bekken, de opbouw van je conditie en spierkracht plus het verbeteren van je houding bij dagelijkse activiteiten.

 Babymassage
Babymassage is leuk om te doen. Aanraken is immers de allerbelangrijkste ‘taal’ in de eerste levensperiode van je kindje. Ideale cursus voor moeder, vader of verzorger met een baby van 6 weken tot ca. 6 maanden.  In gezamenlijk overleg bepalen we dag en tijd voor deze cursus.

 Cursusleiders
De cursussen en trainingen worden gegeven door Cesar bekkenoefentherapeut Elvira Wolterink en fysiotherapeut Leonie Otten.

 Meer informatie
Klik op actuele informatie  < https://centruminbeweging.nl/cesar-oefentherapie/zwanger-in-beweging/ > over locatie, tijdstippen en tarieven.

  Aanmelden
Telefonisch 0544 375 045 of via e-mail (zwangerschapsbegeleiding@centruminbeweging.nl). Je bent natuurlijk ook van harte welkom op de praktijk aan de Patronaatsstraat 10, 7131 CG Lichtenvoorde.

 

Lees meer...

Zwangerschapszwemmen Winterswijk

Blijf ontspannen en fit tijdens de zwangerschap! Bewegen in water is ontzettend goed voor je lichaam. En met een modern 'werkmuziekje' is het extra aangenaam. Je gebruikt al je spieren, je conditie blijft op peil... en je bent bijna gewichtloos in het water.
Lees meer...

Zwangerschapszwemmen Lichtenvoorde

Als je zwanger bent, wil je natuurlijk genieten van elk bijzonder moment. De eerste maanden kun je zonder problemen nog van alles doen, maar vanaf 4 / 5 maanden begint je lichaam flink te veranderen. Maar als je buik in omvang begint toe te nemen zijn veel bewegingen vaak minder prettig. In het water kun je echter vrijwel alle bewegingen probleemloos maken. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de opwaartse kracht van het water. Je voelt je bijna gewichtloos. En juist dat heeft een heerlijke ontspannende uitwerking op je lichaam. Kom daarom lekker zwangerschapszwemmen in Zwembad Meekenesch. Iedere donderdagavond van 19.45 – 20.30 uur.Kerkhoflaan 5
7131 TE Lichtenvoorde
Tel.: 0544-371000

Cursus Bewust & Ontspannen Zwanger

+ Wil je naast je ‘drukke’ dagelijkse verplichtingen toch bewust met je zwangerschap bezig zijn?
+ Wil je in volle vertrouwen en in totale ontspanning gaan bevallen?
+ En wil je graag leren hoe je vol vertrouwen de regie over jouw eigen lichaam en bevalling behoudt?

Dan is deze zwangerschapscursus voor jou!

De basis van de cursus is gelegd in het vergroten van het vertrouwen in je eigen lichaam, het contact maken met je ongeboren kindje en je wegwijs te maken in de wereld van de natuurlijke mogelijkheden op het gebied van zwangerschap, bevalling en de kraamperiode.  

Verder zal je partner ook actief betrokken worden in het voorbereiden van jouw bevalling. In 9 lessen wordt je voorbereid op jouw bevalling, 3 lessen daarvan zijn met je partner en na de cursus vindt er nog een afsluiting plaats samen met alle baby’s.

De cursus is informatief, interactief en ontspannend. In de cursus zijn elementen van zwangerschapsyoga, hypnobirthing, haptonomie en mindfulness verwerkt. Kortom het is een uniek concept en een verrijking voor elke zwangere met partner!

Je kunt starten met de cursus bij een zwangerschapsduur vanaf 12 weken.

Groepsgrootte: Min. 4 max. 8 deelnemers.
Maar wil je graag de cursus individueel volgen, dan kan dat ook.
Kosten: € 375, incl. cursusmateriaal, koffie en thee. Vergoeding door zorgverzekeraar is afhankelijk van je aanvullend pakket.
Locatie: Beatrixpark 18 in Winterswijk


Aanmelden: Stuur een email naar info@claudiavanombergen.nl

 Heb je nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden, mail mij gerust.

Naast de cursus Bewust & Ontspannen zwanger bied ik in mijn praktijk onder andere nog de mogelijkheid aan voor: 

+ Consult kinderwens
+ Zwangerschapsbegeleiding-, coaching-, Therapie- & Nazorg

Wees jezelf en voel je welkom.
Tot gauw!

Lieve groet,

Claudia van Ombergen

Contactgegevens

Claudia van Ombergen
Beatrixpark 18
7101 BN Winterswijk
06-46535054

www.claudiavanombergen.nl

Lees meer...

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding

Kiezen voor haptomomie is kiezen om samen als aanstaande ouders de zwangerschap te beleven en je samen voor te bereiden op de bevalling en het beginnend ouderschap. Rode draad daarin is het contact dat jullie al in de zwangerschap kunnen maken met jullie kind en het contact dat jullie kind al maakt met jullie. Daardoor kunnen jullie al wat dieper kennis maken met elkaar, zodat de hechting na de geboorte op een natuurlijke manier verder gaat. 
Lees meer...

Samen Bevallen

 

Samen sta je voor een grote verandering: jullie gaan ouders worden! Je kijkt samen uit naar de geboorte, maar jullie hebben ook vragen en onzekerheden. Tijdens de cursus Samen Bevallen krijgen jullie praktische informatie en worden jullie technieken aangeleerd die je bij de bevalling kunt toepassen.

Samen Bevallen is een vereniging die al 30 jaar zwangerschapscursussen geeft aan zwangeren mét hun partner omdat wij geloven in de kracht van een team. De verloskundige zal tijdens jullie bevalling niet continue aanwezig zijn. Vooral in de beginfase van de bevalling zullen jullie de tijd veelal samen doorbrengen. Door tijdens de cursus alle verschillende fases van het geboorteproces te bespreken, weten jullie wat je te wachten staat. Vaak geeft dat al enorm veel rust. Partners krijgen een actieve, coachende rol. Je blijft bij haar, helpt haar ontspannen, ook als het moeilijk voor haar is. Je kunt haar begeleiden bij de ademhalingsoefeningen en als ze ’t even niet meer ziet zitten, ben jij haar steun en toeverlaat. 

Een goede voorbereiding is het halve werk.

De complete cursus bestaat uit 7 avonden voor de bevalling en 1 avond na de bevalling.Elke cursusavond bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktisch gedeelte. De cursusleidster in Haaksbergen is: Nadine Badart 

Meer informatie is te vinden op www.samenbevallen.nl of mail naar haaksbergen@samenbevallen.nl

 

Nieuws

09-05-2020

Update Corona 9 mei 2020

In de bijlage vindt u de laatste update mbt de versoepeling van de maatregelen tegen het corona virus.  Lees meer »

26-04-2020

UPDATE CORONA 26 april 2020

Onze beroepsgroep heeft besloten dat een aantal maatregelen rondom het corona protocol versoepeld mogen worden:

-de vroege echo/vitaliteitsecho mag op indicatie weer plaatsvinden
- geen telefoontjes meer voor de afspraken; en als er een fysieke controle gepland staat dan doen we de controle en het gesprek zoveel mogelijk op 1,5 meter afstand
- de controles bij 24 en 33 weken blijven telefonisch ipv op de praktijk, behalve als fysieke controle noodzakelijk is
-de intake zal nog zoveel mogelijk telefonisch zijn

De maatregel van het alleen komen zonder partner en kinderen blijft voorlopig in stand. Wij weten dat we veel van jullie vragen, maar we zullen moeten proberen samen de loop binnen de praktijk zo klein mogelijk te houden om de zorg te kunnen blijven garanderen.

Verder geldt natuurlijk nog steeds dat wanneer je zelf ziek bent, je contact met ons op moet nemen voordat je naar de praktijk toe komt.

De komende dagen zullen wij binnen de praktijk de aanpassingen doen die nodig zijn en kunnen jullie weer een mail verwachten!

Namens alle Wel en Wee collega's

zie bijlage voor laatste aanpassingen...

Lees meer »

01-04-2020

UPDATE CORONA

Lees meer »

Meer nieuws »

Adresgegevens

Winterswijk
Balinkesstraat 4
7101 DL Winterswijk
Telefoon: 0543-516100
info@welenweeverloskundigen.nl

Groenlo
Buitenschans 26
7141 EL Groenlo
Telefoon: 0543-516100
info@welenweeverloskundigen.nl